Termeni si conditii

Bine ati venit pe site-ul www.farmaciaercon.ro!

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea lui implica acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate.

Acest site este administrat de S.C. COMETA TRADE S.R.L., cu sediul in Bd. Al. Lapusneanu, nr. 90-92, bl. LE37, Constanta, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J13/3359/2005, Cod Unic de Inregistrare RO18054887, denumita in continuare “BENEFICIARUL”.

In calitate de proprietar al website-ului www.farmaciaercon.ro, beneficiarul isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.farmaciaercon.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea S.C. COMETA TRADE S.R.L., fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.

Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de S.C. COMETA TRADE S.R.L. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al S.C. COMETA TRADE S.R.L., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.

LEGISLATIE

Raporturile comerciale dintre consumator/client si S.C. COMETA TRADE S.R.L. prin intermediul site-ului www.farmaciaercon.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII SI LIMITARI

Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.

S.C. COMETA TRADE S.R.L. nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, S.C. COMETA TRADE S.R.L.fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.

Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.

Accesarea www.farmaciaercon.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

S.C. COMETA TRADE S.R.L. nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul.

S.C. COMETA TRADE S.R.L.. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.

S.C. COMETA TRADE S.R.L.. nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.farmaciaercon.ro nu se afla sub verificarea si controlul S.C. COMETA TRADE S.R.L., iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.

SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa, ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului, poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces.

In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. S.C. COMETA TRADE S.R.L.nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele daune care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

LIVRARE

L.1 Indiferent de valoarea comenzii, costul livrarii este de:

– 10 lei in orasul Constanta

– 17.99 lei in orice alta localitate din tara

L.2 Livrarea comenzilor in orasul Constanta se va efectua prin curier propriu, in aceeasi zi in care fost efectuata comanda, in cazul comenilor efectuate pana la ora 14.00 a zilei respective. Comenzile efectuate dupa ora 14.00 vor fi livrate ziua urmatoare, de catre curierul propriu sau prin serviciu extern de curierat rapid.

Livrarile in orasul Constanta se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 18.00.

L.3 Livrarile comenzilor in toate celelalte localitati din Romania se efectueaza in mod implicit prin servicii de curierat rapid. Taxa de transport este valabila pentru orice localitate din Romania.

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 17.00

L.4 In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la adresa specificata in Comanda, curierul/transportatorul va apela Cumparatorul prin telefon sau va reveni inca o data la adresa. Daca nu s-a putut livra Comanda la Cumparator, coletul va fi returnat la Vanzator in termen de cateva zile.

L.5 Pentru comenzi mai grele de 10kg sau mai mari de 0.2mc, Cometa Trade SRL (Farmacia ERCON) isi rezerva dreptul de a aplica sau modifica taxa de transport, dar doar in cazul in care este necesar acest lucru. Cumparatorul va fi contactat pentru aprobare inainte de procesarea Comenzii. Metode alternative de transport nu sunt disponibile la cerere.

L.6 Cometa Trade SRL (Farmacia ERCON) isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze expedierea Comenzii daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de Cometa Trade SRL. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Cometa Trade SRL fata de Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate de Cometa Trade SRL de la Cumparator.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

DEFINITII

Securitatea – Masurile de securitate a datelor cu caracter personal sunt stabilite, astfel incat sa confere un nivel adecvat de protectie a acestora;

Informarea – Informarea persoanelor cu ale caror date S.C. COMETA TRADE S.R.L.intra in contact, se face de catre aceeasi societate care prelucreaza datele personale vizate;

Notificarea – S.C. COMETA TRADE S.R.L. notifica in scris Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu privire la categoriile de date prelucrate;

Confidentialitatea – Persoanele care prelucreaza datele cu caracter personal sau care intra in contact cu astfel de date, au prevazute responsabilitati specifice in fisa postului, iar in contractul individual de munca exista anexa cu privire la clauza de confidentialitate, cuprinsa si in Regulamentul de Ordine Interioara al societatii.

Datele cu caracter personal apartin abonatilor S.C. COMETA TRADE S.R.L. si sunt prelucrate cu buna-credinta si in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare.

Datele cu caracter personal sunt colectate numai in scopuri determinate, explicite si legitime, iar prelucrarea ulterioara nu va fi incompatibila cu aceste scopuri. Datele dvs. cu caracter personal care vor fi prelucrate sunt: nume, prenume, email, telefon, sex, data nasterii, localitate, ocupatie, stilul, marime (s,l,m,xl), greutate, inaltime, culoare preferata, domenii de interes.

Datele cu caracter personal ce fac obiectul prelucrarii sunt adecvate, pertinente si neexcesive prin raportare la scopul in care sunt colectate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii sunt exacte si, daca este cazul, actualizate.

Datele cu caracter personal nu se stocheaza pentru o perioada mai lunga decat este necesar pentru realizarea scopurilor in care au fost colectate.

Datele cu caracter personal se prelucreaza in conformitate cu drepturile persoanei vizate. Persoanele ale caror date sunt prelucrate, au dreptul de a obtine de la S.C. COMETA TRADE S.R.L., la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea acestora, in masura in care prelucrarea nu este conforma cu Legea 677/2001 sau datele sunt incomplete ori inexacte.

Se iau masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Persoana vizata are dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptii prevazute de lege. In caz de opozitie justificata, prelucrarea datelor nu mai poate viza datele in cauza. De asemenea, persoana vizata are dreptul de a se opune, in orice moment si cu titlu gratuit, fara nicio justificare, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scopuri de marketing direct, in numele Operatorului sau tertului sau sa fie dezvaluite unor terti. Pentru acest lucru, persoana vizata se va adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, iar masurile luate de catre Operator vor fi comunicate in 15 zile de la data cererii.

POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in temeiul si conformitate cu prevederile legale.

Datele personale ale fiecarui Utilizator si/sau Cumparator sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C. COMETA TRADE S.R.L., numai in scopul declarat al acestui site (cumpararea de produse, informare, vizitare, exprimare de opinii), cu respectarea dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Datele personale ale utilizatorilor se stocheaza intr-o baza de date, protejata cu user si parola. De asemenea, datele de conectare ale clientilor pe site sunt stocate criptat in aceasta baza de date. Accesand aplicatia, utilizatorii au posibilitatea de a-si edita propriile date personale, neavand acces la datele personale ale celorlalti utilizatori.

Orice incercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor site-ului constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. COMETA TRADE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra, ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: persoanei vizate, reprezentanti legali ai persoanei vizate, alte companii din acelasi grup cu operatorul. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul S.C. COMETA TRADE S.R.L.. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

LEGISLATIE

Rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. COMETA TRADE S.R.L.. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de competenta instanta judecatoreasca de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

DATE DE IDENTIFICARE

S.C. COMETA TRADE S.R.L.
Constanta, Bd. Tomis, nr. 267
Tel: +40771 530 560
online@farmaciaercon.ro
Va multumim!