Livrare

L.1 Indiferent de valoarea comenzii, costul livrarii este de:

– 10 lei in orasul Constanta

– 17.99 lei in orice alta localitate din tara

L.2 Livrarea comenzilor in orasul Constanta se va efectua prin curier propriu, in aceeasi zi in care fost efectuata comanda, in cazul comenilor efectuate pana la ora 14.00 a zilei respective. Comenzile efectuate dupa ora 14.00 vor fi livrate ziua urmatoare, de catre curierul propriu sau prin serviciu extern de curierat rapid.

Livrarile in orasul Constanta se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 18.00.

L.3 Livrarile comenzilor in toate celelalte localitati din Romania se efectueaza in mod implicit prin servicii de curierat rapid. Taxa de transport este valabila pentru orice localitate din Romania.

Livrarile se efectueaza de luni pana vineri, in intervalul orar 9.00 – 17.00

L.4 In cazul in care Cumparatorul nu este gasit la adresa specificata in Comanda, curierul/transportatorul va apela Cumparatorul prin telefon sau va reveni inca o data la adresa. Daca nu s-a putut livra Comanda la Cumparator, coletul va fi returnat la Vanzator in termen de cateva zile.

L.5 Pentru comenzi mai grele de 10kg sau mai mari de 0.2mc, Cometa Trade SRL (Farmacia ERCON) isi rezerva dreptul de a aplica sau modifica taxa de transport, dar doar in cazul in care este necesar acest lucru. Cumparatorul va fi contactat pentru aprobare inainte de procesarea Comenzii. Metode alternative de transport nu sunt disponibile la cerere.

L.6 Cometa Trade SRL (Farmacia ERCON) isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze expedierea Comenzii daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de Cometa Trade SRL. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Cometa Trade SRL fata de Cumparator in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumei incasate de Cometa Trade SRL de la Cumparator.